HISTORIEN

Naturfarm er en dansk familieejet virksomhed, der har mere end 40 års erfaring i at udvikle og producere naturkosmetik. Alle vores produkter er produceret og udviklet i Danmark. Vi lægger meget stor glæde og stolthed i hvert produkt og sælger kun produkter, som virker og som vi kan stå inde for 100 procent.
Carsten Børge Nielsen, som startede Naturfarm, har forsket og udviklet økologisk hud- og hårplejeprodukter siden 1960’erne. Han var en af de første producenter i Danmark til udelukkende at bruge naturlige ingredienser i produkterne. I dag producerer vi fortsat ud fra Carstens principper.

 

RÅVARERNE

Gennem vores udvikling af hud- og hårplejeprodukter, har vi skabt en portefølje af produkter, som er naturlige økologiske og giver et signifikant resultat.
Vi tager udgangspunkt i, at alle har en sart hud og anvender derfor altid kun naturlige ingredienser. Ingredienser som vi ved, gør den største forskel og som er blide ved vores hud. Derudover benytter vi i de fleste af vores produkter økologisk aloe vera i stedet for vand, hvilket øger produkternes effektivitet. På denne måde undgår vi ligeledes at tilføje unødig konservering i vores produkter.